Kalandra fel! - Éjjeli Őrség

Az előttünk álló kihívások súlyosak, mégsem haraggal vagy elkeseredéssel szeretnénk dolgozni egy új világon, hanem örömmel, nyitottan, lelkesedéssel. Úgy tekintünk erre a feladatra, mint egy közös kalandra, amely mindannyiunkat gazdagabbá tehet, ha az úton figyelünk egymásra.

Ha egyetértesz a céljainkkal, és részt vennél az Éjjeli Őrség tevékenységeiben, itt jelezheted a csatlakozási szándékodat. Mivel nem vagyunk és nem is leszünk állami nyilvántartásba vett társadalmi szervezet, a csatlakozás nem jelent jogi értelemben vett elkötelezettséget részedről.

Ha az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezel az Éjjeli Őrségbe, meghívunk a soron következő gyűlésünkre, ahol kölcsönösen bemutatkozunk egymásnak. Ezt követően a jelenlévők konszenzusan döntenek arról, hogy befogadnak-e. Amennyiben igen, onnantól részt vehetsz valamennyi tevékenységünkben és döntéshozatali folyamatban. Az Éjjeli Őrség belső életét a “Működésünk irányelvei” elnevezésű dokumentum szabályozza, ami jelenleg még közösségi kidolgozás alatt áll.

Az űrlapon azt is jelezheted, mely munkacsoporjaink tevékenysége érdekel, illetve szeretnél-e bekapcsolódni a felelősség-körök létrehozásának folyamatába.

    Milyen munkacsoportok érdekelnek?ÁlmodókÉpítőkGondozókHírvivőkIntézőkSegítőkTervezőkVédelmezőkMég nem tudom

    Szeretnék bekapcsolódni a felelősség-körök felépítésébe

    Köszönjük, ha megosztod